همه چیز در باره روغن های خوراکی

روغن های خوراکی در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گليسريدها تشکيل يافته است. تری گلسيريدها از اتصال گروه کربوکسل اسيدهای چرب با گليسرول(نوعی الکل) به وجود می آيد. اسيدهای چرب(FATTY ACID) از يک زنجيره هيدروکربن طويل و آبگريز و يک سر گروه کربوکسيل (-COOH) و آبدوست تشکيل يافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پيوندهای دوگانه (C=C) اسيدهای چرب به دو دسته اشباع و غير اشباع تقسيم بندی ميگردند.در اسيدها .

دریافت فایل


دانلود برای شما اسيدهای ,خوراکی ,روغن ,تشکيل يافته ,باره روغن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

abirPubli قصرچوبین پانک 4 closed پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان زمين ِجدا افتاده از قلب ِ آسمان